مغزیجات جز بهترین و مقوی ترین خوراکی ها هستند که پایه ثابت آجیل ها هستند و در مهمانی ها و مجالس مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. فروش بادام زمینی و فندق و بادام درختی با پوست سبز به صورت ویژه باعث شده تا مصرف کنندگان دسترسی بالایی به این آجیل ها داشته باشند. خواص خوراکی و درمانی این دو مغز بسیار بالا بوده و می تواند تا حد زیادی نیاز بدن را برطرف سازد. از آن ها به صورت خلال و پودر هم استفاده می شود و می توان در شیرینی ها و غذاهای مختلفی مصرف کرد.
آنچه در مورد مصرف بادام زمینی و فندق باید بدانید
در مورد مصرف بادام زمینی و فندق نکات زیادی وجود دارد. شما می توانید آن ها را به صورت پودر و خلال هم مصرف کنید. این مغزها دارای پوستی سخت هستند که با شکستن ان می توانید مغزی سفید و زرد را بیرون آورده و مورد استفاده قرار دهید.
آهن موجود در این دانه ها باعث شده تا برای کم خونی بهترین گزینه باشد. میزان روغن موجود در آن ها بسیار بالا بوده و استفاده از آن در غذایی چون فسنجان هم بهترین گزینه است.
بادام زمینی بهترین خوراکی خوشمزه در مجالس
بادام زمینی و بادام درختی با پوست سنگی بهترین خوراکی خوشمزه در مجالس و مهمانی ها است و برای پذیرایی به وفور مصرف می شود. پوست آن ضخامت کمتری نسبت به فندق دارد و شکستن آن برای همه افراد خصوصا بچه ها کار ساده ای است.
ترکیب آن با مغزیجات دیگر طعمی بی نظیر را خلق می کند. طعم این خوراکی به صورت خام یا بو داده منحصر به فرد بوده و با هر ذائقه ای سازگار است.
فندق میوه معجزه آسا در درمان بیماری ها
معجزه فندق در درمان بیماری ها بسیار بالا بوده و از این رو مصرف آن به همه افراد توصیه می شود. کلسیم و ویتامین D موجود در این دانه به درمان پوکی استخوان کمک زیادی می کند و برای افراد مسن بهترین گزینه است.
فندق خام و بو داده هر کدام طعم منحصر به فردی دارند. ترد بودن خوردن آن را راحت تر می کند. ویتامین B که در این مغز انباشته شده به بی اشتهایس و تقویت سیستم ایمنی کمک زیادی می کند.
خواص دارویی بادام زمینی از نظر متخصصان تغذیه
خواص دارویی بادام زمینی بسیار بالا بوده و افراد با مصرف آن می توانند از این فواید بهره مند شوند. کلسیم فراوانی که در این دانه کوچک انباشته شده سبب شده تا متخصصان تغذیه آن را بهترین محصول برای پوکی استخوان معرفی کنند.
این دانه برای سلامتی پوست نیز بسیار موثر است. آنتی اکسیدانی که در این مغز وجود دارد به پیشگیری از سرطان و بیماری های دیگر کمک زیادی می کند.
موارد منع مصرف بادام زمینی برای دیابتی ها
مصرف آن برای افراد دیابتی توصیه می شود و هیچ منعی برای مصرف آن وجود ندارد. مصرف این دانه و فرآورده های آن در طول روز باعث می شود تا قند خون به خوبی کنترل شود و از بروز این بیماری پیشگیری می کند.
این دانه در فعالسازی هورمونی که انسولین را ترشح می کند نقشی اساسی دارد. افرادی که از این مشکل رنج می برند می توانند با مصرف این مغز به راحتی آن را درمان کنند.
استفاده از فندق خام در تهیه انواع دسرها
از موارد مصرف فندق خام می توان در تهیه سالادها و به شکل پودر و خلال در خوراکی های دیگر استفاده کرد. ترکیب آن با آجیل برای اعیاد و مناسبت های مختلف و همچنین پذیرایی از مهمان ها بهترین گزینه است.
فندق به صورت خام و بو داده مصرف می شود و این بستگی به ذائقه افراد دارد. برخی برای پخت فسنجان از پودر این دانه استفاده می کنند تا میزان روغن این خوراکی بیشتر و خاصیت بالاتری داشته باشد.
بادام زمینی و فندق درجه یک بهترین آجیل
در بهترین آجیل ها می توان بادام زمینی و فندق درجه یک را به وفور یافت. این مغزیجات با پوست و بدون پوست هستند و هر کدام نرخ مشخصی را به خود اختصاص می دهند.
بیشتر افراد در هنگام پذیرایی این دو آجیل را مصرف می کنند و اگر بو داده با نمک باشد که طرفداران بیشتری خواهد داشت. هر آجیلی که شما مشاهده کنید دارای این دو مغز است و در واقع پایه اصلی آن هستند.